Αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΛ λόγω Αναστασιάδη!

Πέμπτη, Δεκέμβριος 13, 2018 - 8:00μμ
eurokinissi.gr

Δεκτή έκανε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την προσφυγή του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφορικά με οφειλές από την παλαιότερη συνεργασία των δύο πλευρών. Η λαρισινή ομάδα καλείται να εξοφλήσει πλήρως τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την κατάταξη της Super League.

Η ποινή αυτή τίθεται σε εφαρμογή τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την κοινοποίηση της απόφασης και ισχύει ως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασιάδη.

Η σχετική ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Αναφορικά με την υπόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΑΕΛ ΠΑΕ,
Δικάζει αντιμωλία των καθ’ ων. Δέχεται την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΕΛ ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Παράλληλα, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι η οφειλή της ΑΕΛ στον Σάντι Κρίζμαν, συνολικού ύψους (μετά τόκων και δικαστικών εξόδων) 77.147,87 ευρώ, θα πρέπει να εξοφληθεί σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη εξ αυτών δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση της απόφασης. Εάν η θεσσαλική ΠΑΕ δεν καταβάλλει εγκαίρως κάποια από τις δόσεις, ο Κροάτης νυν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορεί να προσφύγει εκ νέου στα αρμόδια όργανα, ζητώντας αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Λάρισας.

AΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech