ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η τελευταία… ζαριά της χρονιάς

Τετάρτη, Φεβρουάριος 9, 2022 - 10:00πμ
Για μία θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Η μεγάλη ώρα έφτασε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τους δυο Δικεφάλους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:00, COSMOTE SPORT 1 HD).
Στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, «κιτρινόμαυροι» και «ασπρόμαυροι» θα δώσουν μεγάλη μάχη για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Είναι ένα ματς δίχως... αύριο και για τους δυο συλλόγους. Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί ουσιαστικά, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναζητούν σανίδα... σωτηρίας στο θεσμό του Κυπέλλου. Ειδικά η Ένωση, βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο.
Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ενώ η Ένωση επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Για την αποψινή ρεβάνς, ο Αργύρης Γιαννίκης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Όγκνιεν Βράνιες, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Πέτρος Μάνταλος έχουν τεθεί νοκ άουτ και δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μιλάντ Μοχαμαντί, με τον Ιρανό να είναι τιμωρημένος.
Ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί και πάλι την κιτρινόμαυρη εστία με τους Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλα και Μήτογλου να παίρνουν θέση στην άμυνα. Στον άξονα, θα δούμε τη δυάδα Σιμόες – Σιμάνσκι, με τον Γιαννίκη στην προπόνηση να δοκιμάζει και τον Λε Ταλέκ αντί του Πολωνού, ενώ πίσω από τον Αραούχο, θα βρίσκεται η τριάδα των Άμραμπατ (ως 10άρι), Τσούμπερ (αριστερά) και Γκαρσία (δεξιά).
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα χωρίς τους Τσόλακ και Μιχαηλίδη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό Κούτσια.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας».

Υποστήριξη: SilkTech