Αδαμάντιος Μαντής: Σοκ από τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του πολίστα

Δευτέρα, Νοέμβριος 4, 2019 - 7:47μμ

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής ήρθαν στη δημοσιότητα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε στο newsit.gr o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του.Αδαμάντιος Μαντής

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech