Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ντέρμπι κορυφής και... επιβίωσης στην 16η αγωνιστική

Δευτέρα, Φεβρουάριος 4, 2019 - 5:29μμ

Σημαντικά παιχνίδια και μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής του Αίολου Αγυιάς με την Απολλωνιάδα.

Η ομάδα της Αγυιάς υποδέχεται τους νέους του Απόλλωνα, στο νέο γήπεδό της, σε μια αναμέτρηση που εκτός του γοήτρου της κορυφής, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους γηπεδούχους.

Ντέρμπι ιστορικών ομάδων με διαφορετικές πορείες στο φετινό πρωτάθλημα, γίνεται και στο κλειστό της ΕΑΠ, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ολυμπιάδα, που ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επιστρέψει στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ.

Η Παναχαϊκή έχει πιο εύκολο έργο στην έδρα της απέναντι στη Νίκη Προατείου, ενώ μεγάλο ντέρμπι για την παραμονή διεξάγεται και στην Αγιαλεξιώτισσα, με τον Προφήτη Ηλία να παίζει την τελευταία… ζαριά του απέναντι στα Λεχαινά.

Οι Νέοι του Έσπερου φιλοξενούν τον Ολυμπιονίκη και ο Προμηθέας 2014 τα Αραχωβίτικα σε μάχες με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα.

Η αναμέτρηση της Ζακύνθου με τον Ήφαιστο Αχιλλέα αναβλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο και δεν επέτρεψαν στην ομάδα της ΑΓΕΖ να φτάσει στο Αίγιο.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

18:30 Νέοι Έσπερου – Ολυμπιονίκης

20:15 Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ – Λεχαινά

20:30 ΕΑΠ – Ολυμπιάδα

20:30 Αίολος Αγυιάς – Απολλωνιάδα

20:30 Προμηθέας 2014 – Αραχωβίτικα

21:00 Παναχαϊκή – Νίκη Προαστείου 

Ήφαιστος Αχιλλέας - Ζάκυνθος (αναβλήθηκε) 

Υποστήριξη: SilkTech