Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αμφίρροπες αναμετρήσεις και ντέρμπι στην 9η αγωνιστική

Δευτέρα, Δεκέμβριος 3, 2018 - 3:18μμ

Συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική το συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Νίκη Προαστείου εκμεταλλεύτηκε την έδρα της πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της, επί της Ζακύνθου.

Με εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική, σε ένα πρωτάθλημα με συνεχείς ανατροπές και ανακατατάξεις στις βαθμολογία.

Στα σημαντικότερα παιχνίδια, η Ολυμπιάδα που αγνοεί τη νίκη για 6 αγωνιστικές, υποδέχεται την Απολλωνιάδα για να δώσει τέλος σε αυτό το σερί, ενώ ο θριαμβευτής στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή, Αίολος Αγυιάς, δοκιμάζεται στην έδρα των «φοβερών» τελευταία Νέων του Έσπερου.

Οι «κοκκινόμαυροι» του Πολυδωρόπουλου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αφήνοντας πίσω τους την προηγούμενη αγωνιστική, και υποδέχονται τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, την ώρα που αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται και στον Καστελόκαμπο, όπου ο Προμηθέας 2014 υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα «Ήφαιστος/Αχιλλέας».

Ντέρμπι Ηλείας έχει στην Αρχαίο Ολυμπία, με τον Ολυμπιονίκη να ψάχνει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας απέναντι στα μαχητικά Λεχαινά, ενώ ντέρμπι θα μπορούσε να είναι η αναμέτρηση στον «Τόφαλο» ανάμεσα στα Αραχωβίτικα και την ΕΑΠ. Οι εξαιρετικές σχέσεις όμως των δύο ομάδων, κάνει το παιχνίδι μια ωραία γιορτή απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Νίκη Προαστείου – Ζάκυνθος  59-51

20:00 Ολυμπιονίκης – Λεχαινά

20:00 Αραχωβίτικα – ΕΑΠ

20:30 Ολυμπιάδα – Απολλωνιάδα

20:30 Προμηθέας 2014 – Ήφαιστος/Αχιλλέας

20:30 Νέοι Έσπερου – Αίολος Αγυιάς

21:00 Παναχαϊκή – Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ 

Υποστήριξη: SilkTech