4ο MEGA FOUR 4×4: Πάμε για υπερθέαμα με 34 πληρώματα

Τετάρτη, Μάιος 10, 2023 - 6:00μμ
Δείτε το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας "Skarta Ekato" μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ θα διοργανώσει τον Αγώνα «4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στα λατομεία του Αράξου της εταιρείας «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Συνδιοργανωτές του Αγώνα είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Δυτικής Αχαίας.
Ο Αγώνας προσμετρά στο προκηρυγμένο Κύπελλο Wild Terrain - Mega Four 4x4 για το 2023.
Ο πίνακας συμμετοχών «γέμισε» με 34 πληρώματα που συμπλήρωσαν και τις 5 κατηγορίες (ENTRY, ENTRY OPEN, WT-37, WT-40 Και WT-OPEN) και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό, αφού η Οργανωτική Επιτροπή έχει υποσχεθεί πως θα δημιουργήσει μία πίστα κατάλληλη για μεγάλες συγκινήσεις.
Την Παρασκευή 12 Μαΐου το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο κέντρο της Κάτω Αχαίας (δίπλα στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου) από τις 14:00 έως τις 19:30, με την πανηγυρική εκκίνηση στο ίδιο σημείο να πραγματοποιείται στις 21:00. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στα Λατομεία Αράξου «Θανόπουλος Α.Ε.» και με τα δύο σκέλη να ξεκινούν στις 09:00. .
Ο χώρος των λατομείων «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» στην περιοχή του Αράξου, πραγματικά είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει έναν αγώνα που προσφέρει θέαμα, με τον εκτός δρόμου ανταγωνισμό να φτάσει στο ζενίθ. Τα πετρώματα θα δημιουργήσουν σκληρές συνθήκες για τα 4Χ4 οχήματα, ενώ η αμφιθεατρική περίμετρος θα προσφέρει μια φυσική κερκίδα για να απολαύσουν οι θεατές από ψηλά και με ασφάλεια το μοναδικό υπερθέαμα.
Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, με τα δεδομένα να καταγράφουν την αυξητική τροχεία του θεσμού. Ή ΕΠΑ – ΟΜΑΕ έχει προκηρύξει «μεικτό» Πανελλήνιο Κύπελλο με αγώνες Mega Four και Wild Terrain.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech