Το «2nd Spyros Avramis International Beach Soccer Cup» έρχεται και συναρπάζει

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 3, 2021 - 3:32μμ
Το τριήμερο 17-19/9 στο γήπεδο άμμου «Σπύρος Αβράμης»

Το διεθνές τουρνουά beach soccer της Νάπολης Πατρών, που είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Σπύρο Αβράμη, «2nd Spyros Avramis International Beach Soccer Cup» έρχεται και πάλι στη δράση για να προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις ένα τριήμερο (17-19/9) στο γήπεδο Άμμου του ΠΕΑΚ που έχει το όνομα του!

Η ενημέρωση:

«Οι… κληρονομιές που ο καθένας στη ζωή παίρνει ως παρακαταθήκη είναι πολλές φορές ένας κρυφός θησαυρός, ένας στόχος ικανός να καθορίσει την πορεία κάποιου. Αυτές οι κληρονομιές τις περισσότερες φορές δεν είναι καν υλικές. Πολλές φορές είναι πολυτιμότερες, περιέχουν ηθική και όρκους, αξίες και υποσχέσεις, είναι ανεκπλήρωτα όνειρα που οφείλουν να πραγματοποιηθούν.

Το δικό μας κληροδότημα είναι η συνέχεια ενός τέτοιου ονείρου, του να φτάσουμε την ομάδα της παρέας μας, στην κορυφή του κόσμου. Και πλέον αυτό το οφείλουμε όχι απλά στους εαυτούς μας, αλλά κυρίως στον αδερφό μας που μας κοιτάζει από ψηλά. Και όπως λέει το μότο μας «θα φτάσουμε όπου δεν μπορούμε»

Έτσι, η Νάπολη Πατρών διοργανώνει φέτος μετά από το περσινό κενό λόγω πανδημίας το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Άμμου στη μνήμη του ιδρυτή της Σπύρου Αβράμη, το «2nd Spyros Avramis International Beach Soccer Cup» το τριήμερο 17-18-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου αθλητή της.

Μαζί μας θα είναι σπουδαίες ομάδες από όλη την Ευρώπη σε ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο άμμου με πολλές εκπλήξεις. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις, πάντα εναρμονισμένες στα υγειονομικά μέτρα, έχοντας φροντίσει για όλους και για όλα».

 

Α.Π.Σ. ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

«Φτάσε όπου δεν μπορείς»

Υποστήριξη: SilkTech