1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας

Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2023 - 9:51πμ
Οι ημερομηνίες και πως επηρεάζεται από τις εκλογές

Σε ανακοίνωσή της, η οργανωτική επιτροπή αναφέρει: "Η προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας είναι η Κυριακή 9 Απριλίου.
Για τις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές στη χώρα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία και μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα το τοπίο είναι ακόμα πιο θολό.
Ωστόσο, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν την ίδια Κυριακή και πολλοί δρομείς και φίλοι του Αγώνα διερωτώνται για τον προγραμματισμό μας, ανακοινώνουμε ότι υπάρχει επίσημη εναλλακτική ημερομηνία του Αγώνα και αυτή είναι η Κυριακή 7 Μαΐου.
Ο προγραμματισμός για αυτό το ενδεχόμενο υφίσταται από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η οργανωτική προσπάθεια και έχουν ληφθεί ήδη όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας του Αγώνα.
Στελέχη, εθελοντές και δεκάδες άλλοι εμπλεκόμενοι έχουν κινητοποιηθεί εδώ και καιρό και το plan b της διοργάνωσης είναι έτοιμο να εφαρμοστεί στην πράξη.
Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε ο Ημιμαραθώνιος διεξαχθεί 9 Απριλίου, είτε 7 Μαΐου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα πανηγυρίσουμε τα ρεκόρ μας όλοι μαζί στην πλατεία Γεωργίου!"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech