1ο τουρνουά φιλίας υποδομών χειροσφαίρισης στην Πάτρα

Παρασκευή, Ιούνιος 3, 2022 - 4:30μμ
Με συλλόγους από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής και Νοτίου Ελλάδας

Το τριημερο 24, 25, 26/6/22 στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά φιλίας υποδομών χειροσφαίρισης με συλλόγους από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής και Νοτίου Ελλάδας στις κατηγορίες: μίνι αγόρια - κορίτσια, παμπαίδες Α και Β, παγκορασίδες Α και Β και παίδων.
Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ο σύλλογος Α. Ε. Πάτρας Ακαδημία των Σπορ συνδιοργανώνει το τουρνουά με την Περ. Δυτ. Ελλάδας και συγκεκριμένα το τμήμα Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτ. Ελλάδας (αντιπερειφεριάρχης ο κ. Δημ. Νικολακόπουλος).
Το τουρνουά θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και το τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού (αντιδήμαρχος ο κ. Παν. Πετρόπουλος), της ΕΑΠ/ΟΧΕ (πρόεδρος κ. Ιωαν. Καραμπίνας και του ΠΕΑΚ Πάτρας (πρόεδρος ο κ. Νικ. Παπαδημάτος)
Ο τεχνικός δ/ντής της Ακαδημίας των Σπορ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει:
"Σκοπός του τουρνουά είναι, να γνωριστούν και να έρθουν σε επαφή παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα της χειροσφαίρισης και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί ποτέ, μιας και ανήκουν γεωγραφικά σε διαφορετικές περιοχές της χώρας,
να βρεθούν αγωνιστικά αντίπαλες ομάδες που ανήκουν σε διαφορετικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές και δεν παίζουν σχεδόν ποτέ αντίπαλες, εκτός και εάν βρεθούν στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων παραπάνω Πανελληνίων πρωταθλημάτων,
και να αναδείξουμε το Μουσείο Χειροσφαίρισης της Πάτρας και τα νέα παιδιά να μάθουν την ιστορία του αθλήματος στην πόλη μας που χρονολογείται από το 1980.
Θα είναι ένα 3ημερο με παιχνίδια χάντμπολ, όπου οι ομάδες που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα θα έχουν την ευκαιρία είτε ως διήμερο ή μονοήμερο τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους και να γνωρίσουν την πόλη μας".

Υποστήριξη: SilkTech