To 1ο Παναχαϊκό παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά-«Σκοράρουμε για Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Παρασκευή, Μάιος 25, 2018 - 4:47μμ

Το 1ο Παναχαϊκό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με Παράλληλες Δράσεις «Σκοράρουμε για Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ για την ενίσχυση των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού και σε αυτό συμμετέχουν Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες και Μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει χώρα από 29 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2018 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, και ώρες 8.30-12.00 & 16:00-20.00.

Χιλιάδες παιδιά από την Αχαΐα παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού. Πρόκειται για μια διοργάνωση της ΕΠΣΑ σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης N. Αχαΐας- Ομάδα Φυσικής Αγωγής, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αχαΐας ,το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και την Γέφυρα Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά στο χώρο του στίβου των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου θα λαμβάνουν χώρα εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις με τη συμμετοχή κοινωνικών και θεσμικών φορέων του Νομού μας.

Σ αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς σας θέλουμε όλους μαζί μας.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «Σκοράρουν για Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Υποστήριξη: SilkTech