10o Patras Motor Show

Σάββατο, Ιούνιος 18, 2022 - 8:00πμ
Από 1 έως 3 Ιουλίου

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συνδιοργανώνουν από τις 1 μέχρι τις 3 Ιουλίου το 10ο Patras Motor Show (P.M.S) στον Μώλο της Αγ. Νικολάου.
Η 10η και επετειακή έκδοση της πανελληνίως καταξιωμένης εκδήλωσης θα προσπαθήσει να διατηρήσει την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της, και θα θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και σε επίπεδο εκθεμάτων αλλά και σε επίπεδο παράλληλων δραστηριοτήτων. Η μικρή «απουσία» της εκδήλωσης τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της ιδιαίτερης υγειονομικής κατάστασης, δημιούργησε πραγματικά ένα κλίμα ανυπομονησίας, με αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης για μία θέση εκθέτη.

Το αίσθημα ευθύνης για την διατήρηση της παράδοσης έχει μετατραπεί σε χρέος καθώς η αχαϊκή πρωτεύουσα έχει τεράστια ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ποιοτική αναβάθμιση της εκδήλωσης, αλλά και η πανελλαδική προβολή του θεσμού, έχει μετατραπεί σε καθήκον, αναβαθμίζοντας τον αθλητικό τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα, με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, τα εκθέματα Αντιπροσωπειών και τις λοιπές Επιχειρήσεις. Η ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

10o PMS

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6945759224 κ. Καπετανάκη Νίκο και email: [email protected]. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους εκθέτες–συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Υποστήριξη: SilkTech