Φιλικό των Legends του 2004 προς τιμήν του Ρεχάγκελ για τα 20 χρόνια του Euro κόντρα στην Elite της UEFA

Παρασκευή, Απρίλιος 12, 2024 - 10:38πμ
Ο Τάκης Φύσσας μιλώντας στα βραβεία των Sports Marketing Awards αναφέρθηκε στο φιλικό

Ένα σπουδαίο φιλικό με συνάντηση γιγάντων θα διεξαχθεί στο Έσσεν, τη γεννέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, στις 11 Ιουλίου με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας.

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε γι' αυτό το σπουδαίο φιλικό στα Sports Marketing Awards.
"Στις 11 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν τον τελικό του φετινού EURO, οι Legends θα παίξουμε με την Elite της UEFA στο Έσσεν στη Γερμανία γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro2 004" είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Φύσσας πρόεδρος των Champions For Life ή όπως είναι γνωστοί Legends 2004 μιλώντας στην απονομή βραβείων Sports Marketing Awards που διοργάνωσε η Boussias events .
"Ίσως αυτή τη φορά να με περάσει ο Φίγκο", είπε χιουμοριστικά ο Τάκης Φύσσας.
Ο αγώνας αυτός είναι μια πρωτοβουλία της UEFA και του Γ.Γ. της Θόδωρου Θεοδωρίδη για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του μεγάλου αυτού τροπαίου. "Εκεί, στο στάδιο του Έσσεν, οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουμε τους UEFA All Stars. Θα είμαστε όλοι εκεί, και οι 23 όπως πάντα μια ομάδα, αντιμέτωποι με κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς μας, όπως ο Ζιντάν".
Φανερά συγκινημένος ο κ. Φύσσας ανέφερε πως "ο θεσμός αυτός έχει τη δική του σημασία, πολύ περισσότερο φέτος που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του 2004 που για μας είναι μια τρομερή επέτειος και για όλους τους Έλληνες πιστεύω, μια επέτειο που θα τιμήσουμε με τη δέουσα αγάπη", τόνισε ο ίδιος.
Ο κ. Φύσσας ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει περισσότερα "θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας να έχουμε πολλούς από σας εκεί, κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη: SilkTech